Tråvad

Helgen var ganska vanlig för de flesta men för mig bygger det bara en längre bit i längtan efter att få ha en lång framtid tillsammans med min älskade Peter.. Han gör mig så glad..

Jag hade bestämt mig för att jag skulle åka till Skövde och möta upp han där och jag åkte 12.29 och var framme vid halv två. Jag gick raka vägen upp mot commerce från stationen och fönstershoppade en del.. Köpte näspärlor men tyvärr har den ena försvunnit. =/ Köpte en i guld, en fyrklöver med strass i och en strass pärla. Mycket fina och prisvärda. 

Gick även in på LIFE och köpt krämer som ska vara bra för att återställa balansen i ansiktet.. Har det senaste fått väldigt fett hy vilket jag inte brukar ha och detta hoppas jag hjälper att få bort detta.. Sedan gick jag runt och kikade om det fanns någon transparant väska som jag kan ha till jobbet då det behövs på H&M så de ser att det inte är något i våra väskor som vi kan ha tagit med oss. Hittade tyvärr ingen.. Sökandet fortsätter.

Sedan gick jag och väntade vid Willy´s där jag skulle möta upp älsklingen.. Skulle köpa lite gott att äta och dricka till våran myshelg.. *Nachochips, tacodip och naturgodis* Mums..
Sedan kom älsklingen och han fick det finaste av leenden som han alltid får när han ser mig.. =D Lyckliga jag..

Sedan så satte vi på väg mot Vara och bara myste med varandra och tog vara på tiden innan jag skulle åka hem idag.. Känns som en sten faller mot mitt hjärta när jag åker i från han men det är en ny vecka snart och jag hoppas att den går fort så jag får träffa öälsklingen snart igen..

Love you, Peter Sernekvist.



Dagarna på H&M går ganska fort men det är tungt för mina knän men det är ju en vanesak.
Ska linda och se om det hjälper något.. Skönt att ha något att göra dock blir man arg och besviken när man varit jätte trött den sista timman innan man slutar att den j***la sömnen inte kan komma när man väl ligger der och ska kunna somna. Hoppas det blir bra snart =D..

Dax att packa för veckan i Borås.. Kläder, mascara, shampoo, handduk, kläder och hårborste. Oops glömde nästan mina aerobic skor måste med.. hihi..